Мога ли сам да си направя визитка

Разбира се, че може и сами да създадете своите визитни картчки. Не е чак толкова сложно, но просто трябва да вземете под внимание някои неща, когато изготвяте вашата визитка.

Първо е добре да разгледате примерни визитни картички и да си намислите какъв стил, цветове биха подхождали на вашия бизнес и бранд. В интернет има доста варианти, които могат да ви инспирират и да направите нещо наистина креативно.

След като вече имате идеи, може да пристъпите към дизайна и подреждането на вашата визитка. За целта може да използвате програма за графична обработка или да използвате онлайн приложение, специално създадено за изготвяне на визитки и подобни материали. Такова онлайн решение, може да намерите в сайта - Print2day.bg и се казва флаш дизайнер.

Друго, което може да направите е да си изберете формата на вашата визитка. Стандартните размери и най-често използвани формати у нас са 90х50 или 85х55мм.

След като спе направили вашата визитка, избрали сте формат, може да подберете и хартия за печат, както и място където да бъде отпечатана. В посочения по-горе сайт, има вариант да поръчате за печат вашите визитки, а качеството на печата там е на високо ниво.





{START_COUNTER}